آینده شغلی و درآمدی رشته برنامه نویسی

laughآینده برنامه نویسی به شرط اینکه متخصص باشین بسیار روشن؛ درخشان؛ جذاب و عالی استwink

 

خوشبختانه!  در دنیای امروز تقریبا هرچیزی رو که استفاده می کنیم، ربطی به برنامه نویسی داره - از وب سایت ها تا نرم افزارهای کامپیوتری و اپلیکیشن های روی گوشیتون. در واقع زندگی روزمره ما با محصولات برنامه نویسی شده گره خورده... به همین دلیل روز به روز بازار کار این رشته بزرگتر و بزرگتر میشه.

اگر می خواهید برنامه نویسی را به عنوان شغل اصلی خود انتخاب کنید، اصلا تردید نکنید، بدون هیچ تردیدی آینده شغلی این رشته به شدت عالی، درخشان و دلچسب است. (چه در ایران و چه خارج از ایران)
 

آینده شغل برنامه نویسی در تمام جهان بسیار عالی و رو به رو رشد است
 

فقط توجه داشته باشین، اگر در این رشته به دنبال درآمد بالا هستین حتما حتما باید خوب آموزش ببینید، تمرین کنید، هیچوقت از یادگیری و به روز بودن خسته نشین. اگر در این رشته متخصص باشین، علاوه بر پرستیژ کاری درآمد بالا نیز خواهید داشت - پس باید برنامه نویسی رو خوب و عمقی یاد بگیرین.

درآمد شغل برنامه نویسی در بخش دولتی
در بخش دولتی، درآمد یک برنامه نویس مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری هست که بسته به میزان دانش و مهارت برنامه نویس مشخص میشه (از 4 میلیون تومان تا 12 میلیون تومان و بیشتر)

درآمد شغل برنامه نویسی در بخش خصوصی، دورکاری، آزادکاری و فریلنسری (Freelancing)
در بخش خصوصی هم دانش و مهارت و تخصص در حوزه برنامه نویسی خیلی مهم است ولی در کنار این عوامل مهم، نوع توافق انجام شده با کارفرما نیز در میزان درآمد موثر است در نتیجه عدد درآمد می تواند بسیار متفاوت باشد 

نکته مهم و جذاب اینجاست که یه برنامه نویس متخصص - علاوه بر کار در بخش دولتی یا خصوصی (حضوری یا دورکاری)، می تواند به صورت شخصی و آزاد کاری (Freelancing) هم پروژه بگیرد -که در این حالت میزان درآمد وابسته به تعداد پروژه ها خواهد بود و می تواند بسیار بالا باشد (دهها میلیون تومان در ماه -  به عنوان مثال هزینه طراحی یک وب سایت کد نویسی شده از 4 یا 5 میلیون تومان به بالاست)

درآمد کارشناس خبره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار Full-Stack Developer 
در دنیای برنامه نویسی برنامه نویسان فول اِستَک (Full-Stack Developer) علاوه بر پرستیژ کاری، درآمد بسیار بیشتری نیز دارند.
با توجه به نتایج موسسه indeed.com ، برنامه نویسان فول اِستَک (Full-Stack Developer) در دسته افراد بسیار کارشناس و ماهر با دستمزد سالانه بالا قرار میگیرند.

در حوزه مهندسی نرم افزار، توسعه و برنامه نویسی برنامه ها (وب، دسکتاپ و...) به برنامه نویس و توسعه دهنده ای که بر دو بخش Front-End Development (توسعه ظاهر برنامه ها-سمت کاربر) و Back-End Development (توسعه کدهای عملیاتی برنامه، کدهای سمت سرور) تسلط داشته باشد، برنامه نویس و توسعه دهنده Full-Stack می گویند.

برنامه نویسان فول اِستَک (Full-Stack Developer) می توانند همه چیز را از هیچ و صفر بسازند و در صورت ایجاد اختلال در هر بخش از پروژه به دیگر توسعه دهندگان و برنامه نویسان کمک کرده و مشکل را در زمان کوتاهتری رفع کنند.

برنامه نویسی رشته ای بسیار پولساز است



ثبت نام دوره جامع آموزش برنامه نویسی دات نت
Full-Stack .NET Developer Course